Company

presentation

Of het nu gaat om een C-level presentatie of een presentatie voor al uw collega’s, met een doeltreffende company presentation zorgt u ervoor dat de neuzen één kant op staan. U draagt hiermee uw ideeën over aan alle belanghebbenden in uw organisatie.

Reken op onze expertise bij The Golden Delicious uit Hoorn voor het verzorgen van een overtuigende company presentation voor uw bedrijf.

Heeft u hulp nodig bij het vormgeven
van een presentatie?

Draag uw boodschap
over met de juiste
company presentation

Overtuigend presenteren is geen makkelijke opgave. Gelukkig krijgt u dankzij onze ijzersterke visuals, explainers en keynotes alle tools in handen om een zo sterk mogelijke company presentation weg te zetten. Hiermee draagt u uw corporate story en kernwaarden op een begrijpelijke manier over.

Zo zorgt u ervoor dat uw collega’s of partners uw verhaal niet snel vergeten en elk deel van uw presentatie goed begrijpen. Als specialist in bedrijfscommunicatie helpen wij u graag om uw presentatie vorm te geven aan de hand van uw beoogde gedragsveranderingen en het verhaal dat u met uw organisatie wilt uitdragen.

Voor G-Star verzorgen wij de Internal Quarterly Business Updates

Laat ons uw presentatie vormgeven

Een company presentation is dus onmisbaar voor uw interne communicatie. Reken op ons als reclamebureau om deze presentatie op zorgvuldige wijze voor u op te stellen zodat u kunt zorgen voor heldere communicatie.

Bent u benieuwd naar onze creatieve oplossingen? Bekijk dan onze afgeronde projecten of bel naar +31 (0)229 - 31 11 13 en ontdek wat we voor u en uw onderneming kunnen betekenen.

Contact

Frank Puts | creative & founder
frank@thegoldendelicious.nl
+31 (0)6 - 53 270 555

Patrick Groeneveld | sr. partner
patrick@thegoldendelicious.nl
+31 (0)6 - 11 230 866

Office | studio
Verlengde Lageweg 19
1628 PM  Hoorn
+31 (0)229 - 31 11 13 

Open chat
Hallo 👋
Hoe kunnen wij jou helpen?