Bedrijfs

communicatie

Bedrijfscommunicatie is een essentieel onderdeel van elk bedrijf. Wilt u uw interne communicatie versterken of een internal presentation ontwerpen voor het overbrengen van uw kernwaarden?

Vertrouw dan op The Golden Delicious uit Hoorn om u volledig te ontzorgen op het gebied van bedrijfscommunicatie. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos.

Heeft u behoefte aan een externe communicatiecampagne?

PRESENTATIES

CAMPAGNES

REBRANDING

Een passende bedrijfscommunicatie voor een intrinsieke motivatie

Een effectieve bedrijfscommunicatie begint bij een goed afgebakende campagnestrategie. Deze baseren onze specialisten op de visie en het imago van uw bedrijf. Daarbij vertrouwt u altijd op een grondig onderzoek van uw bedrijf en doelgroep, zodat we een passend communicatieproduct voor u vormgeven. Zo ontvangt u van ons bijvoorbeeld een overtuigende keynote om te presenteren aan uw collega’s. Hierin wordt uw corporate story uiteraard meegenomen.

Op deze manier zet u uw werknemers of partners op een intrinsieke manier aan tot een gedragsverandering en verbetert u de productiviteit. Heeft u behoefte aan een externe communicatiecampagne? Ook hiervoor zijn wij u graag van dienst.

Vereniging-Eigen-Huis_1

Ontdek de diverse mogelijkheden op communicatiegebied

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die ons reclamebureau u biedt op het gebied van bedrijfscommunicatie?

Neem dan snel contact met ons op en bel naar +31 (0)229 - 31 11 13 zodat we kunnen sparren over een passend plan en een doeltreffend product voor uw organisatie. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Contact

Frank Puts | creative
frank@thegoldendelicious.nl
+31 (0)6 - 53 270 555

Patrick Groeneveld | sr. partner
patrick@thegoldendelicious.nl
+31 (0)6 - 11 230 866

Theo Vullings | finance
finance@thegoldendelicious.nl

Office | studio
Verlengde Lageweg 19
1628 PM  Hoorn
+31 (0)229 - 31 11 13