Corporate

story

Heeft uw bedrijf een duidelijke corporate story voor de vormgeving van de interne en externe communicatie? Of bent u nog op zoek naar een manier om dit verhaal concreter te maken voor uw publiek?

Met de hulp van het creatieve team van The Golden Delicious uit Hoorn krijgt uw bedrijf een krachtige corporate story die uw onderneming en haar werknemers verbindt.

Wij helpen u het wij-gevoel binnen
uw organisatie te versterken

PRESENTATIES

CAMPAGNES

REBRANDING

De onschatbare waarde van een corporate story voor uw onderneming

Ons reclamebureau nabij Amsterdam heeft al diverse merken mogen helpen met het uitbouwen van hun verhaal. Reken daarom op ons om uw publiek te laten zien wat uw onderneming doet, hoe u dat bewerkstelligt en waarom u dat op deze manier doet. Ook voor uw interne bedrijfscommunicatie is een corporate story waardevol.

Met deze brand development verbindt u uw werknemers en zorgt u ervoor dat zij intrinsiek gemotiveerd worden om aan de slag te gaan. Wilt u het wij-gevoel binnen uw organisatie versterken? Dan is The Golden Delicious graag uw partner voor prikkelende creaties.

Keynote-P

Schakel ons in voor de vormgeving van een helder verhaal

Een corporate story is van onschatbare waarde binnen uw bedrijf en voor de presentatie van uw merk naar de buitenwereld.

Wilt u ons reclamebureau inschakelen om u op weg te helpen met de vormgeving van uw verhaal? Neem dan snel contact met ons op en bel naar +31 (0)229 - 31 11 13  voor een innovatieve en onvergetelijke campagne.

Contact

Frank Puts | creative
frank@thegoldendelicious.nl
+31 (0)6 - 53 270 555

Patrick Groeneveld | sr. partner
patrick@thegoldendelicious.nl
+31 (0)6 - 11 230 866

Theo Vullings | finance
finance@thegoldendelicious.nl

Office | studio
Verlengde Lageweg 19
1628 PM  Hoorn
+31 (0)229 - 31 11 13