Brand

development

Als u uw merk graag wil versterken, is brand development of brand building de ideale manier om dit te doen. Als expert in merkcommunicatie is The Golden Delicious uit Hoorn dé partner om uw merk sterker in de markt te zetten.

U gaat met ons aan de slag om uw identiteit, imago en visie concreet te maken en aan een breed publiek te communiceren.

Wilt u uw merk versterken?

Wat is het belang van brand development?

Met een juiste brand development weet u niet alleen een sterk merk op te bouwen, maar onderscheidt u uw onderneming ook van uw concurrenten. Daarom ontvangt u van ons reclamebureau altijd een prikkelende campagne voor brand building.

Hiermee brengt u de kernwaarden van uw merk over op een manier die naadloos aansluit op uw doelgroep. U ervaart dankzij deze brandmarketing een loyalere klantenbasis die een emotionele band met uw merk opbouwt. Ook op het gebied van B2B-marketing ervaart u deze voordelen dankzij een sterke brand building.

Brand building voor een nieuw imago

Heeft uw bedrijf recent grote veranderingen doorgemaakt, of wilt u juist uw imago moderniseren? Dan is het goed om naast brand building te denken aan het rebranden van uw merk. 

U vernieuwt met deze manier van brand development uw imago, zodat deze weer up-to-date is met uw visie en identiteit. Ook hiervoor rekent u op het innovatieve en creatieve team van The Golden Delicious.

HERO_OVER-ONS-VLAAR
In Nederland rijden vrachtwagens van Stibat rond, met door de ons verzorgde landelijke campagne

Stel uzelf voor aan een groot publiek

Bent u er klaar voor om uw verhaal aan een groot publiek te vertellen? Schakel onze creatives dan in voor een geslaagde brand development en brand building. Van prikkelende fotografie tot activerende presentaties; u ontvangt altijd een passend communicatieproduct.

Bekijk alvast onze projecten voor inspiratie of neem contact met ons op en bel naar +31 (0)229 - 31 11 13 voor meer inzicht in de mogelijkheden van uw project.

Contact

Frank Puts | creative & founder
frank@thegoldendelicious.nl
+31 (0)6 - 53 270 555

Patrick Groeneveld | sr. partner
patrick@thegoldendelicious.nl
+31 (0)6 - 11 230 866

Office | studio
Verlengde Lageweg 19
1628 PM  Hoorn
+31 (0)229 - 31 11 13 

Open chat
Hallo 👋
Hoe kunnen wij jou helpen?