fbpx

Yana

Yana Office Yana is onze steun en toeverlaat op kantoor, voor administratie, kantoor-zaken en junior planning. Prive houdt ze er van Anime, gaat beurzen af en volgt allerlei influencers en hot-topics!  

Niels

Niels Design & Interactive Niels is onze rust en stabiele factor. Geef dingen aan hem en het komt altijd gedegen goed. Zijn design-kwaliteiten past hij ook graag online toe, met doordachte User Xperiences. Prive reist hij graag en heeft al heel wat van de wereld gezien!  

Jose

Jose netwerk Jose is een echte netwerker en inzetbaar als Projectmanager, Eventcoördinator en Merkvertegenwoordiger. Wist je dat ze ook media-plaatsing verzorgd, betrokken is bij diverse lokale initiatieven en vaak te vinden is in de kroegjes en restaurantjes van Hoorn?  

Desiree

Desiree copy Desiree schrijft doelgericht en is ervaren in SEO, WordPress, journalistiek, content creatie, in/externe communicatie, corporate communications en marketingcommunicatie. Geschoold door de Hogeschool van Amsterdam; een stabiele kracht voor elke tekst!  

Theo

Theo boekhouding Theo verwerkt voor ons alle financiële zaken, van bedrijfsstructuur tot parkeerbonnen-declaratie. Helder, duidelijk en creatief met oplossingen voor ieder vraagstuk. Zelf was Theo vroeger druk bezig met vechtsporten; nu doet hij het wat rustiger aan en geniet van zijn drie katten!  

Irene

Irene illustratie Zelden kom je een talent tegen als Irene; zij beheerst meerdere (!) illustratieve stijlen tot in de puntjes. Voor Vereniging Eigen Huis ontwikkelde zij de nieuwe animatie-stijl en zelf geeft ze een eigen comic uit: Ulfberht en Meander. Maar ook 3D beheerst ze; ze maakt de prachtigste sculpturen en creaties!  

Gerard

Gerard art en concept Gerard heeft heel veel ervaring in de reclame en dat zie je in zijn prijzenkast. Samen met Kinderstralen ontwikkeld hij ijzersterke concepten en ook voor Stibat heeft hij de sr. art op zich genomen. Conceptueel denker, enthousiast, creatief en altijd een oplossing: typisch Gerard! Houdt van vintage, geniet van oude whiskey’s

Stephan

Stephan film en editing Stephan is een echte cinematograaf. Hij bekijkt de wereld door een 16:9 bril en maakt van iedere gebeurtenis een prachtig film-verhaal. Voor G-Star is hij de regisseur en DOP en voor Tommy Hilfiger maakt hij animaties. Data en specs zijn aan hem goed besteed; Stephan bouwt zijn eigen (zakelijke) computers!  

Robert

Robert 3D en motion Robert maakt de mooiste dingen in 3D en After Effects. Voor Stibat zorgt hij voor de animaties en zijn 3D skills zijn verwerkt in een prachtig Virtual Reality programma voor Samsung! In zijn vrije tijd leert hij zijn zoontje 3D voetballen in het park of vliegt hij naar Indonesië!  

Reinout

Reinout art en fotografie Reinout “komt uit de reclame”, zoals dat heet. Geschoold door de grote bureau’s en gewerkt aan de mooiste merken; de nationale campagne van Stibat, Post-NL, Tommy Hilfiger en de make-over van Takk. Ook als fotograaf herken je zijn creatieve toevoeging; casual maar wel degelijk geredigeerd! In zijn vrije tijd staat hij