fbpx

Over The Golden Delicious

The Golden Delicious is een nuchter en doeltreffend reclamebureau uit Hoorn (NH). Wij komen met duidelijke, onderscheidende reclame-oplossingen voor uw bedrijf. Daarbij stellen we eerlijke en meetbare doelen. Dat doen we op basis van onze ervaring bij grote merken als Unilever, l’Oreal en Tommy Hilfiger. Deze ervaring nemen we mee in ons creatieve werk voor MKB-bedrijven. Niet voor niets is onze slogan:

Bij ons werkt het wèl!

 

Hoe gaan wij te werk?

De eerste stap is op zoek gaan naar de identiteit van jouw organisatie. We onderzoeken door middel van een intensief vraaggesprek wat de behoeften en wensen zijn. Uit de resultaten kunnen we samen de juiste richting en stijl bepalen en we beschrijven dit in ons adviesplan. Uit dit voortraject wordt duidelijk op welke wijze we het beste resultaat kunnen behalen.

Als het adviesplan, ook wel briefing genoemd, is geschreven en goedgekeurd, selecteren we onze specialisten voor een maatwerk team. Hiermee bieden we een breed aanbod aan know-how en stijlen. Het team gaat vol enthousiasme aan de slag en bedenkt, met de briefing in het achterhoofd, hoe jullie het beste kunnen opvallen.

Achter de communicatie-uitingen en campagnes die wij inzetten zit een doordachte strategie. Met deze strategie maken we onze campagnes duurzaam en langdurig inzetbaar. Op deze manier creëren we meer merkherkenning, een goede visuele identiteit en een hogere merkwaarde. Daarbij zijn nieuwe campagnes hiermee relatief goedkoper. Een verbluffend eindresultaat.

Frank

creative

Patrick

business

Willem

online

Robert

3D & motion

Marije

design & fotografie

irene

illustratie

Ferry

fotografie & techniek

Gerard

art & concept

guido

video & animatie

jonne

websites & techniek

reinout

art & fotografie

ronald

fotografie

Sjoerd

film & editing

Stephan

film & editing

Linda

design

Stef

decor & rekwisieten

Ons team

The Golden Delicious werkt met een team specialisten; onze Visual Creators. Vakmensen met ieder hun eigen discipline binnen reclame en marketing. Met onze specialisten verzorgen we creatie, fotografie, beeldbewerking, 3D, film, illustratie, animatie, presentatie en design. Na het voortraject en briefing worden zij individueel of als team ingezet; de juiste mensen voor de beste creatie. Hierdoor werken we efficiënt, snel en kostenbesparend.