Offline advertising

Rebranding


Online en offline campagnes


Insteek op gedragsverandering


Met offline advertising valt u ook offline op met uw merk. Als u aan de slag wilt met opvallende buitenreclame in het openbaar, is The Golden Delicious uit Hoorn graag uw partner. Of het nu gaat om het vormgeven van opvallende posters, reclameborden of flyers, met onze hulp op het gebied van offline advertising profiteert u van doeltreffende reclame bij een breed publiek.

Wilt u uw merk offline versterken?

Eén van de vier posters van de Nationale Campagne voor StiBat

Realisatie: The Golden Delicious voor Stibat 

Draag uw merkidentiteit uit met offline advertising

Op het gebied van externe communicatie, weet ons reclamebureau wel raad met offline advertising in de vorm van een opvallende reclame. Vertel ons daarom alles over uw merk en het doel van uw campagne zodat ons team u bij kan staan met een duidelijke campagnestrategie. Op basis hiervan ontvangt u van ons creatieve en innovatieve communicatieoplossingen. Deze reclame zet u vervolgens offline in om uw doelgroep te vertellen over de identiteit van uw merk en uw kernwaarden. Gebruik bijvoorbeeld stickers en flyers in uw offline advertising en laat uw publiek uw boodschap mee naar huis nemen en uw brand communication verder verspreiden. Wilt u uw campagne uitbreiden? Dan bedenken we ook graag een originele campagne voor uw online advertising.


Image not found

Realisatie: The Golden Delicious voor Holding Multinational 

Laat ons uw merkidentiteit versterken

Bent u klaar voor onze samenwerking om de merkidentiteit van uw onderneming te versterken? Vertel ons snel meer over uw ideeën en de beoogde doelen van uw offline campagne zodat we een sterk project voor u kunnen vormgeven. Hiervoor belt u naar +31 (0)229 - 31 11 13. U vindt alvast wat inspiratie tussen onze eerdere werken.

Contact

Frank Puts | creative & founder
frank@thegoldendelicious.nl
+31 (0)6 - 53 270 555

Patrick Groeneveld | sr. partner
patrick@thegoldendelicious.nl
+31 (0)6 - 11 230 866

Office | studio
Verlengde Lageweg 19
1628 PM  Hoorn
+31 (0)229 - 31 11 13 

Open chat
Hallo 👋
Hoe kunnen wij jou helpen?