Rebranding


Online en offline campagnes


Insteek op gedragsverandering


Met een keynote zet u de toon voor uw zakelijke evenement. Het is daarom belangrijk dat u goed nadenkt over wat deze boodschap dient te worden en hoe u deze zorgvuldig vormgeeft. Vindt u dit wat overweldigend? The Golden Delicious uit Hoorn denkt graag met u mee en creëert voor u een overtuigende presentatie op basis van uw merk, beoogde boodschap en publiek.

Laat ons een creatieve presentatie voor u opstellen

Een

Realisatie: The Golden Delicious voor Fashion Multinational

Zet de toon met een overtuigende keynote

Met een keynote bepaalt u het perspectief dat de rode draad vormt gedurende uw bedrijfsevenement. Het is daarom van groot belang dat u deze company presentation de juiste insteek geeft. Gaat het om een intern evenement of bent u juist op zoek naar nieuwe partners en wilt u nadruk leggen op B2B-marketing? Deze aspecten en nog veel meer punten bepalen niet alleen de agenda, maar ook de uitstraling van uw evenement en de manier waarop u uw publiek toespreekt. Met de hulp van ons reclamebureau stelt u een presentatie samen die de juiste identiteit en kernwaardes uitstraalt.

Image not found

Realisatie: The Golden Delicious voor Holding Multinational

Laat ons een pakkende presentatie opstellen

Bent u benieuwd hoe we een pakkende brandingstrategie opstellen voor uw merk en uw presentatie aan de hand van een keynote? Bekijk onze afgeronde projecten voor een eerste indruk van de eindeloze creatieve mogelijkheden. Als u niet kunt wachten om met uw presentatieproject aan de slag te gaan, kunt u bellen naar +31 (0)229 - 31 11 13 om in contact te komen met ons team.

Contact

Frank Puts | creative
frank@thegoldendelicious.nl
+31 (0)6 - 53 270 555

Patrick Groeneveld | sr. partner
patrick@thegoldendelicious.nl
+31 (0)6 - 11 230 866

Theo Vullings | finance
finance@thegoldendelicious.nl

Office | studio
Verlengde Lageweg 19
1628 PM  Hoorn
+31 (0)229 - 31 11 13