Company presentation

Rebranding


Online en offline campagnes


Insteek op gedragsverandering


Of het nu gaat om een C-level presentatie of een presentatie voor al uw collega’s, met een doeltreffende company presentation zorgt u ervoor dat de neuzen één kant op staan. U draagt hiermee uw ideeën over aan alle belanghebbenden in uw organisatie. Reken op The Golden Delicious uit Hoorn voor het verzorgen van een overtuigende company presentation voor uw bedrijf.

Heeft u hulp nodig bij het vormgeven van een presentatie?

Image not found

Realisatie:The Golden Delicious voor Fashion Multinational

Draag uw boodschap over met de juiste company presentation

Overtuigend presenteren is geen makkelijke opgave. Gelukkig krijgt u dankzij onze ijzersterke visuals, explainers en keynotes alle tools in handen om een zo sterk mogelijke company presentation weg te zetten. Hiermee draagt u uw corporate story en kernwaarden op een begrijpelijke manier over. Zo zorgt u ervoor dat uw collega’s of partners uw verhaal niet snel vergeten en elk deel van uw presentatie goed begrijpen. Als specialist in bedrijfscommunicatie helpen wij u graag om uw presentatie vorm te geven aan de hand van uw beoogde gedragsveranderingen en het verhaal dat u met uw organisatie wilt uitdragen.

Voor G-Star verzorgen wij de Internal Quarterly Business Updates

Realisatie:The Golden Delicious voor G-Star

Laat ons uw presentatie vormgeven

Een company presentation is dus onmisbaar voor uw interne communicatie. Reken op ons reclamebureau om deze presentatie op zorgvuldige wijze voor u op te stellen. Bent u benieuwd naar onze creatieve oplossingen? Bekijk dan onze afgeronde projecten of bel naar +31 (0)229 - 31 11 13 en ontdek wat we voor u en uw onderneming kunnen betekenen.

Contact

Frank Puts | creative & founder
frank@thegoldendelicious.nl
+31 (0)6 - 53 270 555

Patrick Groeneveld | sr. partner
patrick@thegoldendelicious.nl
+31 (0)6 - 11 230 866

Office | studio
Verlengde Lageweg 19
1628 PM  Hoorn
+31 (0)229 - 31 11 13 

Open chat
Hallo 👋
Hoe kunnen wij jou helpen?