fbpx

Presentaties

Fetim ism Crielaers

Pervorm / Conversed

Een goede presentatie is belangrijk voor de impact van je verhaal, maar wordt tegenwoordig nog steeds zeer ondergewaardeerd. Wij weten waar we over praten. In de loop der jaren hebben we op het gebied van presentaties een uitstekend productportfolio opgebouwd.

Op onze site vind je een mooie lijst met voorbeelden. Onder andere Sanoma, Tommy Hilfiger, l'Oréal, TW-Steel en MSD schakelden ons in voor hun lanceringen, aankondigingen en lezingen. Wij zorgen ervoor dat je boodschap met groot effect en impact aankomt bij je publiek!

De ingrediënten van je boodschap
Met een totaal-inventarisatie onderzoeken we zaken als motivatie, criteria, belangen en wensen.
Ook spanningsopbouw, timing en interactiviteit nemen we door. Tijdens de intake scherpen we de inhoud flink aan. De boodschap is namelijk het belangrijkst, dat blijft ons uitgangspunt.

Ondersteuning tot in de kleinste puntjes
Door onze manier van werken weet je zeker dat de presentatie je verhaal kracht bijzet. Met de visuele ondersteuning komt de informatie goed over bij de beoogde doelgroep. Doordat de presentaties modulair zijn opgebouwd, kan ieder onderdeel te allen tijde tot het laatste moment aangepast en geupdate worden. Vaak ook door de klant zelf; dat scheelt veel tijd!