fbpx

Uitgelicht

Kees Koopman Transport

Website

Social Media boost

De opdracht
De eerste vraag van Kees Koopman Transport was om een reportage te maken van hun transport en exacte kozijnplaatsingen. Met de inzet van gekwalificeerde reportagefotografen realiseerden wij dit. Met hun dynamische en persoonlijke beelden brachten we de diensten van Kees Koopman Transport in beeld.

Brochure
Tijdens deze samenwerking bleek dat ze een nieuwe brochure aan het ontwikkelen waren, met nieuwe teksten, beelden en diensten. Omdat Kees Koopman Transport een specialist is in het leveren èn plaatsen van de goederen, ontwikkelden en fotografeerden we een key-visual die precies uitstraalt wat Kees Koopman Transport doet.

Website 
Deze nieuwe uitstraling is doorvertaald in de website. Lekker fris, modern en met een duidelijk overzicht van alle diensten en wagens. Ook ontwikkelden we een wervingssite om alle vacatures op te plaatsen. Samen met de wervingscampagne hier omheen, zorgden we voor een waanzinnig resultaat en een stroom aan nieuwe sollicitanten.

Social Media
De Facebook-pagina van Kees Koopman Transport is daarna ook onder ons beheer gekomen. Deze hebben wij verder geprofessionaliseerd, zodat bezoekers overal hun content kunnen vinden. Een deel van de chauffeurs/machinisten helpt bij het aanleveren van beeldmateriaal. Dit is zeer belangrijk want zij zijn de ambassadeurs en blikvangers van het bedrijf. Maandelijks posten wij leuke en frisse berichten en promoten de pagina met ludieke acties. De cijfers liegen er niet om; het bereik is binnen 9 maanden verdubbeld!