fbpx

Food-fotografie

Dekamarkt ism Abovo

Woest catering

Food-fotografie
Opdrachtgevers uit de foodsector komen naar ons toe met de vraag hun producten zo lekker mogelijk te fotograferen. We gebruiken naast beeldbewerking verschillende huismiddeltjes om het eten er zo smakelijk mogelijk uit te laten zien. Wij brengen hun producten zo verleidelijk mogelijk in beeld. Verleiden is hier het uitgangspunt.

Bolletje! (Unilever)
Reclamebureau Etcetera klopte bij ons aan om deze nieuwe ontbijtcrackers te fotograferen voor de landelijke reclamecampagne. De opdrachtgever wilde graag de bakkerswinkel van Bolletje uit Almelo op de achtergrond hebben. We schakelden snel met een lokale fotograaf uit Almelo en vertelden hem duidelijk welke verlichting en apparatuur we zelf gebruiken. Hierdoor past de achtergrond perfect bij de rest van ons beeld. De verpakking, samen met crackers en graanaren (graansprieten), fotografeerden we in ons eigen studio in Hoorn. Wederom smelten de diverse elementen samen tot een mooi totaalbeeld.

DekaMarkt
Voor de vernieuwde versafdeling van de DekaMarkt (via Abovo) waren nieuwe reclamebeelden nodig. De supermarkt stuurde ons een ham van 3 kilo op, om in z'n geheel en in plakjes te fotograferen. Hoewel de ham gedurende de dag verkleurde, ziet deze er op alle foto’s zeer smakelijk uit.  Ons geheim: goede verlichting, massageolie en Photoshop.

Woest events
Woest is een nieuw foodtruck-concept uit de kop van Noord-Holland. Hun culinaire worsten hebben bijzondere ingrediënten als venkel en tijm. Ambachtelijke slager Groot uit Lutjebroek ontwikkelde en draaide deze worsten.
In de achtergrond van het beeld komen de ingrediënten terug die in het recept worden gebruikt. Krijg je al trek?