fbpx

COHESIVE COMMUNICATION

Cohesive Communication

Creëer draagvlak bij de betrokkenen

De interactie en communicatie tussen de 'target audience' en jouw bedrijf is een belangrijke factor. Als de doelgroep zich gehoord en begrepen voelt, stijgt de tevredenheid. Wij ondersteunen onze klanten hierin met verschillende producten en diensten.

Veranderingen
Er zijn in de afgelopen jaren nieuwe uitdagingen bijgekomen op het gebied van communicatie. Uiteraard komt dit door de nieuwe manier van werken: (te) veel gebeurd digitaal of remote en hierdoor gaat de fysieke interactie verloren.

Wij bieden custom-made oplossingen aan om het draagvlak bij de betrokkenen te vergroten. Dit noemen wij Cohesive Communication.

De oplossingen
We gaan in overleg met de opdrachtgever en gebruiken onze Creatieve Briefing om tot de kern te komen. Aan de hand van een interview achterhalen we de boodschap en zorgen dat deze interessant is voor de ontvanger. De truc is om geen saaie monoloog te maken, maar een boeiend geheel, met diversiteit en begeerte. Met verschillende media zoals fotografie, animatie en film spreken we de hele doelgroep aan, zowel auditief, visueel als verbaal. Samen met de klant kiezen we de beste methode, ontwerpen een bijpassende stijl en ondersteunen hierbij tot ná de uitvoering.

Wil je weten welke oplossingen wij voor jou hebben om het verschil in interactie te kunnen maken?

Ben jij klaar voor 360° Cohesive Communication?

Bij ons werkt het wél!