fbpx

Concepten

creatieve ontwikkeling

Merkidentiteit voor Fruitland

Beeldtaal voor Takk Solutions

Concept ontwikkeling

Nieuwe concepten bedenken, ontwikkelen en uit te werken vinden we fantastisch om te doen. Dit kan bijvoorbeeld een marketingcampagne voor een product of restyling van een bestaand bedrijf zijn. Ook worden we vaak ingehuurd om de positionering te bepalen van start-ups en bedrijven die een nieuwe markt willen betreden.

Fruitland

De vraag van de klant was om mee te denken over haar merkidentiteit en daarvoor een logo, website en bijbehorende beelden te creëren. Na twee brainstormsessies is een stijl ontwikkeld met invloeden uit de jaren 60. Zo krijgt het merk een eigen gezicht en direct een herkenbare stijl dat goed past bij de klassieke foodtrucks van het bedrijf. We ontwikkelde het logo en vormgeving voor Fruitland. Op de set fotografeerde we de foodtrucks, figuranten en producten. Vanuit daar werden tientallen verschillende sfeerbeelden en keyvisuals ontwikkeld voor op de website, posters, buitenreclame en social media.

Kees Koopman Transport

Dit transportbedrijf uit Opmeer heeft ons gevraagd om hun communicatie-uitingen te verbeteren en het bedrijf on- en offline meer zichtbaar te maken. We hebben verschillende key-visuals ontwikkeld en een nieuwe (vacature)website gebouwd. Ook in online communicatie zijn op de achtergrond betrokken en posten we meerdere berichten per maand. We werken fijn samen met de werknemers. Dit resulteert in een hoge betrokkenheid en veen ingezonden nieuws en foto’s. Hierdoor zijn de personeelsleden niet alleen werknemers maar ook echte merkambassadeurs van het familiebedrijf.

Takk

Deze importeur van luxe kozijnen wil zich onderscheiden in de drukke (online) markt. Het kwalitatieve product DuoFrame is toegevoegd aan zijn unieke collectie, waardoor zijn propositie aangepast moest worden. Wij hebben zijn uitstraling compleet herzien en een passende tone-of-voice ontwikkeld. De nieuwe site, met nieuwe fotografie en opgefriste copy, past nu beter bij zijn omvang. Ook sluit de uitstraling beter aan bij zijn nieuwe doelgroep; de architect van grote bouwprojecten.