B2B-marketing

Rebranding


Online en offline campagnes


Insteek op gedragsverandering


B2B-marketing is essentieel voor elke onderneming. Hiermee zorgt u er niet alleen voor dat andere bedrijven op de hoogte zijn van uw producten of diensten, u brengt hiermee ook uw kernwaarden over. Vertrouw daarom op The Golden Delicious uit Hoorn als uw partner voor dit type marketing. Met onze creatieve oplossingen en ervaring bepalen we welke vorm van B2B-marketing bij u past.B2B-marketing is essentieel voor elke onderneming. Hiermee zorgt u er niet alleen voor dat andere bedrijven op de hoogte zijn van uw producten of diensten, u brengt hiermee ook uw kernwaarden over. Vertrouw daarom op The Golden Delicious uit Hoorn als uw partner voor dit type marketing. Met onze creatieve oplossingen en ervaring bepalen we welke vorm van B2B-marketing bij u past.

Laat ons een activerende marketingcampagne voor u opstellen

Image not found

Realisatie: The Golden Delicious voor Incotec Europe

Wij creëren activerende B2B-marketing

B2B-marketing vraagt vaak om een andere campagnestrategie en communicatieproducten die afwijken van wat u gebruikt voor uw B2C-marketing. Vertrouw daarom op de expertise van ons reclamebureau om u van een passende marketing te voorzien. Op basis van uw merkidentiteit en het publiek dat u voor ogen heeft, laat u ons een activerende marketingcampagne opstellen. Hiermee zet u uw publiek aan tot handelen en verhoogt u de opbrengsten van uw producten of diensten. Ook voor interne communicatie vertrouwt u op ons. Zo schakelt u ons onder andere in voor een verhelderende company presentation.

Een schets uit de VEH-animatie, waarbij de schets overloopt in de werktekening en de animatie

Realisatie: The Golden Delicious voor Vereniging Eigen Huis

Laat uw merk opvallen bij andere bedrijven

Wilt u uw merk ook in de schijnwerpers zetten bij andere bedrijven? Wij helpen u graag met uw B2B-marketing en het vormgeven van uw campagne. Bekijk voor inspiratie alvast onze succesvol afgeronde projecten. Voor meer informatie over de mogelijkheden en diensten neemt u contact met ons op en belt u naar +31 (0)229 - 31 11 13.

Contact

Frank Puts | creative & founder
frank@thegoldendelicious.nl
+31 (0)6 - 53 270 555

Patrick Groeneveld | sr. partner
patrick@thegoldendelicious.nl
+31 (0)6 - 11 230 866

Office | studio
Verlengde Lageweg 19
1628 PM  Hoorn
+31 (0)229 - 31 11 13 

Open chat
Hallo 👋
Hoe kunnen wij jou helpen?