Brand communication

Rebranding


Online en offline campagnes


Insteek op gedragsverandering


Een van de belangrijkste aspecten van een goede marketingstrategie is brand communication. Hiermee draagt u de kernwaarden en de identiteit van uw merk over naar uw doelgroep. Zou u graag een breder publiek willen bereiken of uw merk sterker in de markt willen zetten? Dan is The Golden Delicious uit Hoorn graag uw partner voor brand communication.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van brand communication?

Image not found

Hoe bereikt u uw doelen met brand communication?

Een effectieve campagne voor brand communication begint met de juiste brandingstrategie. Deze ontvangt u van ons team op basis van een grondig onderzoek. Hierin worden zowel diverse aspecten van uw bedrijf en producten of diensten als uw doelgroep en publiek meegenomen. Dit publiek kan zowel uw klantenbasis zijn als uw werknemers. Uw merk binnen uw bedrijf sterk communiceren is immers ook van belang. Vervolgens is het daarom aan u of een project wil opstarten voor uw company presentation of juist uw externe communicatie. In dit laatste geval helpen wij u met zowel online als offline advertising het juiste publiek te bereiken en het verhaal van uw merk over te brengen. U ontvangt van ons altijd een creatief en innoverend communicatieproduct. 


Image not found

Realisatie: The Golden Delicious voor TAKK Kozijnen

Vertel ons meer over de identiteit van uw onderneming

Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden die ons reclamebureau voor u verzorgt op het gebied van brand communication? Neem dan vandaag nog contact met ons op en vertel ons meer over uw verhaal en de doelen van uw campagne zodat wij aan de slag gaan met een passende creatie. Bel naar +31 (0)229 - 31 11 13 zodat we snel kunnen sparren over de beste oplossingen voor uw onderneming.

Contact

Frank Puts | creative
frank@thegoldendelicious.nl
+31 (0)6 - 53 270 555

Patrick Groeneveld | sr. partner
patrick@thegoldendelicious.nl
+31 (0)6 - 11 230 866

Theo Vullings | finance
finance@thegoldendelicious.nl

Office | studio
Verlengde Lageweg 19
1628 PM  Hoorn
+31 (0)229 - 31 11 13